Donderdag 25 oktober 2018

Infoavond preventie van dementie + boekpresentatie Jos Frusch

Op donderdag 25 oktober om 19.30 uur is er een gevarieerde infoavond over preventie van dementie in Bibliotheek Nuth.

Sticker

Activiteit: Infoavond Preventie van dementie en Boekpresentatie

Door: Dr. Kay Deckers en Jos Frusch

Waar: Openbare Bibliotheek Nuth

Wanneer: Donderdag 25 oktober van 19.30 tot 21.30 uur

Deelname: € 3,00 op vertoon van je bibliotheekpas / € 5,00 voor niet-leden. Contante betaling op 25 oktober. Bibliotheek Nuth doneert de entreegelden aan Alzheimeronderzoekfonds Limburg t.b.v. medisch wetenschappelijk dementieonderzoek. 

Aanmelden: vóór 18 oktober 2018
Telefonisch 045 -524 40 00 of via mail contact@bibliotheeknuth.nl of aan de balie in de bibliotheek

Programma

  • Kan een gezonde leefstijl de kans op dementie verkleinen? Ben je benieuwd naar je eigen hersengezondheid en wat je kunt doen om de kans op dementie te beïnvloeden? Dr. Kay Deckers, neuropsycholoog, epidemioloog en onderzoeker binnen Alzheimer Centrum Limburg van Maastricht UMC+, start de avond met een lezing waarin hij tekst en uitleg geeft.
  • Pauze, met gratis koffie en thee
  • Jos Frusch (Nuth), publicist en voormalig Media Groep Limburg-journalist, presenteert zijn onlangs verschenen boek ‘Herinnering’. Een bundel columns die hij schreef over zijn moeder, die in april vorig jaar aan alzheimer overleed. 

HerinneringAansluitend is ‘Herinnering’ voor € 22,50 te koop in de bibliotheek (contante betaling), Jos Frusch zal tevens de boeken signeren. De volledige opbrengst van het boek 'Herinnering' gaat naar Alzheimeronderzoekfonds Limburg.

Meld je snel aan en mis deze interessante avond niet.