Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Agenda

Prachtig Alzheimer Benefiet Concert met Sef Thissen en Karin Hertsenberg

Zondag 28 november 2021, 16.00 uur

Met Karin Hertsenberg, Beppie Kraft, Sef Thissen en Vriendenkoor Echt o.l.v. Hennie Ramaekers

Is het niet een prachtig idee om iemand blij te maken met entreekaarten voor dit concert? Zeker met de wetenschap dat je dan op zondag 28 november iets goeds doet voor mensen met dementie om ons heen.  

Voor een goed doel

Alle muzikanten werken gratis mee of op basis van minimale kosten. De gehele opbrengst gaat dan ook naar Alzheimer onderzoekfonds Limburg voor dementieonderzoek in Limburg. En het zijn niet de minste artiesten die optreden. Naast Vriendenkoor - voor het eerst in de uitgebreide bezetting met de nieuwe leden - niemand minder dan opera bariton Sef Thissen, de sopraan Karin Hertsenberg en vooral niet te vergeten Beppie Kraft, ambassadrice van Alzheimer onderzoekfonds Limburg.

Tickets

Kaarten zijn € 20,- p.p. en kun je bestellen via een mail naar Jacques Pustjens  jh.pustjens@ziggo.nl of mobiel: 06 38619664. De kaarten voor dit benefietconcert zijn ook te koop bij: Vrancken Herenmode en Bloemenhuis Dingelstad in Echt, Wendy Jeans Susteren, Rijwielhuis Peter Fincken in Maasbracht, Staatsloterij-Rookwaren Aerts in Echt. Meer informatie vind je WWW.VRIENDENKOORECHT.NL.

Wij zorgen voor een geweldig concert en samen met uw hulp zorgen we voor een prachtige donatie aan Alzheimer onderzoekfonds Limburg. 

Sluit de enquête