Donderdag 21 juni 2018

Schrijf je in voor het Midzomer Golftoernooi 2018

Midzomer Golftoernooi 21 juni 2018Golf & Countryclub 'de Herkenbosche' is donderdag 21 juni a.s. gastheer van alweer de 3e editie van het Onvergetelijk Midzomer Golftoernooi. Deelname aan dit golfevent is een geheel verzorgde middag en avond inclusief food & drinks. Naast de competitie om de beste prestatie wordt ook gestreden om de Neary en Longest Drive. Golfers en ook niet golfers (clinic voor beginners) zijn van harte welkom om zich samen in te spannen voor het goede doel. De opbrengst van deze fundraisingwedstrijd komt volledig ten goede aan Alzheimeronderzoekfonds Limburg t.b.v. dementieonderzoek binnen Alzheimer Centrum Limburg. 

Klik hier als u zich wilt inschrijven. Wilt u liever meer informatie? Stuur dan een mail naar midzomergolf@gmail.com.

De organisatoren zijn Chantalle Grouwels, Anne-Marie Leufkens en Jacqueline Winter. Na het succes van het Midzomer Golftoernooi in 2017 en 2016 organiseren zij dit jaar de 3e editie van dit bijzondere golfevent. 

De HerkenboscheWij hopen u 21 juni te verwelkomen op Golfbaan ‘De Herkenbosche’ en verheugen ons op uw komst. Het wordt natuurlijk een onvergetelijke dag.