Vrijdag 25 mei 2018

Symposium Psychosociale innovaties bij dementie

Marjolein de VugtOp vrijdag 25 mei 2018  organiseert Alzheimer Centrum Limburg het symposium 'Psychosociale innovaties bij dementie' in Maastricht. Dit is ter gelegenheid van de inauguratie van Marjolein de Vugt als professor aan de Universiteit Maastricht. Wij nodigen u van harte uit om dit symposium bij te wonen. 

In het symposium worden diverse innovaties belicht in zorg, samenleving en het wetenschappelijk onderzoek op het gebied van dementie, van zorg thuis tot aan het verpleeghuis. Jonge wetenschappers van Alzheimer Centrum komen aan het woord over hun werk en toonaangevende wetenschappers zullen hun visie presenteren. Doelgroep is iedereen die betrokken is bij de zorg bij dementie o.a.artsen, neurologen (i.o.), psychiaters (i.o.), specialisten ouderengeneeskunde, geriaters, klinisch geriaters, (neuro)psychologen,beleidsmakers,managers,wetenschappers en iedereen die in de dementiezorg geïnteresseerd is.

Het symposium 'Psychosociale innovaties bij dementie' is vrijdag 25 mei a.s. vanaf 10.00 tot 15.00 uur. Locatie is Rebelle in de Augustijnenkerk. Het adres is Kesselskade 43 in Maastricht. 

Klik hier voor het volledige programma en inschrijven.