Teeke Zingen met Beppie Kraft en Angelina Meijer

Maandag 11 december 2023
Maandag 11 december organiseert Alzheimer onderzoekfonds Limburg een avondvullend programma ‘Teeke Zinge’ met Beppie Kraft en Angelina Meijer. Samen met deze top zangeressen zingen de gasten ‘leedsjes vaan vreuger en noe’. Liedjes die niemand wil vergeten! Jan Janssen, bekende Maastrichtenaar en verhalenverteller, vertelt in zijn typerende humoristische stijl, een verhaal in het Limburgse dialect.

Het Teeke Zinge begint om 19u in Grand Café Soiron. Een ticket inclusief een drankje kost €23,50 - 
Alle betrokken partijen - Grand Café Soiron, Hans Coenjaerds (geluid), Angelina Meijer, Jan Janssen en Beppie Kraft - doen dit geheel belangeloos. De opbrengst van deze bijzondere avond gaat naar Alzheimer onderzoekfonds Limburg, waarvan Beppie Kraft al jaren ambassadeur is.

Steun direct het wetenschappelijk onderzoek van Alzheimer Centrum Limburg van het Maastricht UMC+. Onderzoek in Limburg vóór Limburgers, want maar liefst 1 op de 5 mensen krijgt dementie.

Angelina Meijer: “Onderzoek is noodzakelijk om de ontwikkeling van de ziekte te vertragen of zelfs te stoppen. Minder overbelasting, strijd, eenzaamheid en een betere kwaliteit van leven! Dat is waar we het voor doen!”

Gezellig als u komt! Wilt u kaarten bestellen? Stuur dan een e-mail naar Alzheimer onderzoekfonds Limburg: info@alzheimeronderzoekfondslimburg.nl met uw naam, adres, telefoonnummer en het aantal kaarten.

Bellen kan natuurlijk ook! Het nummer is: 06 5073 9831 (Yoke Kerkhofs)

Tot 11 december!

Sluit de enquête