Donderdag 27 mei 2021

Tussen door Golf op golfbaan de Herkenbosche

Na een jaar waarin we elkaar hebben beschermd, maar elkaar tegelijkertijd niet zoals vanouds hebben kunnen inspireren. We hopen van harte dat ‘t goed met u gaat! Dit jaar zal het Midzomer Golftoernooi niet kunnen plaatsvinden. Vanwege de Coronacrisis is de 5e editie van het Onvergetelijk Midzomer Golftoernooi op 27 mei a.s. verplaatst naar 2022. Het 1e lustrum dat we graag samen met u vieren op golfbaan de Herkenbosche. 

Dit bericht is om aan te geven dat we elkaar niet vergeten zijn. Integendeel, we kunnen niet wachten om elkaar weer te ontmoeten! Vandaar dat het ons een heel aangenaam idee lijkt om weer samen een ronde golf te spelen. Misschien mogen we weer helemaal los maar dat is op dit moment nog koffiedik kijken. Golfen mag. Golfen kan. Golfen en in de natuur bewegen is zelfs gezond. Geen Shotgun (voorlopig). Met 2 (tegen die tijd wellicht weer met 4) personen per flight. En Food and Beverage to go (misschien op het terras..). 

We willen u toch op donderdag 27 mei in deze vorm graag ontvangen en u  toch een culinaire golfronde bieden.  Er zal dit jaar geen extra geld uitgegeven worden en ook niet extra ingezameld worden voor het Alzheimer Onderzoekfonds. Dit jaar staat in het teken van elkaar gewoon even niet vergeten en niet vergeten worden. Volgend jaar zal het traditionele Midzomer Golftoernooi 2022 volledig in het teken staan van ons 5 jarig jubileum. Is dit een goed idee? En, doet u mee?

Op 27 mei aanstaande zullen flights van 2 (of 4) achtereenvolgens gedurende de hele ochtend kunnen starten. Zonsondergang zal bepalen tot hoe lang we kunnen starten. De prijs voor deelname is enkel F&B kostendekkend en zal afhankelijk zijn van het aantal deelnemers (denkt u aan ongeveer 35 tot 50 euro p.p.). Golfbaan de Herkenbosche stelt ook voor dit alternatief op het Alzheimer golftoernooi de baan gratis ter beschikking.

Graag willen we weten of u dit concept omarmt of nog beter .. u zich meteen aanmeldt hiervoor! Spelers die zich aanmelden worden doorgaans samen ingedeeld. Indien u zich met meer dan 4 spelers aanmeldt, dan graag aangeven wie samen ingedeeld mogen worden). Aanmelden kan via een mail naar: info@midzomergolf.nl en vermeld svp de namen van de spelers, zoals hieronder. 

 • Ik speel graag mee op 27 mei a.s. met de volgende spelers (met voornaam, achternaam en handicap vermelden van iedere speler)
  • Speler 1: 
  • Speler 2: 
  • Speler 3: 
  • Speler 4: 
  • ….

Spelers die zich aanmelden worden doorgaans samen ingedeeld. Indien u zich met meer dan 4 spelers aanmeldt, dan graag aangeven wie samen ingedeeld mogen worden.