Golfen voor het goede doel: Limburgers met dementie. 4e editie van het Onvergetelijke Midzomer Golftoernooi

Golfbaan De Herkenbosche is donderdag 23 mei aanstaande voor het vierde jaar op rij gastheer voor de golfers van het Onvergetelijke Midzomer Golftoernooi.

Dit is een golfwedstrijd voor jong en oud, voor ervaren en beginnende golfers met de nadruk op plezier, spel en netwerken. De opbrengst komt volledig ten goede aan Alzheimeronderzoekfonds Limburg voor dementieonderzoek en ondersteuning van dementiepatiënten in de provincie Limburg.

 Dit is alweer de vierde editie van het Midzomer Golftoernooi. En daar zijn we trots op!”, zegt de organisatie bestaande uit Chantalle Grouwels, Anne-Marie Leufkens en Jacqueline Winter. “We combineren op de baan bewegen, spel en sociaal contact. Met gezonde hapjes en drankjes tussen de holes. Precies het recept waarmee volgens prof. dr. Marjolein de Vugt en haar team van Alzheimer Centrum Limburg dementie uitgesteld of voorkomen kan worden. En dan ook nog eens lekker buiten, in de prachtige natuur in Limburg.”

Alle deelnemers en sponsoren dragen financieel bij aan het goede doel. Dat geeft een extra goed gevoel. Vorig jaar is met een 140 deelnemers € 25.000, - opgehaald voor Alzheimeronderzoekfonds Limburg. De organisatie hoopt ook dit jaar zo’n mooie cheque  te kunnen overhandigen. De golfcompetitie op de Herkenbosche staat open voor iedereen. Voor ervaren en beginnende golfers. Elk jaar is deze golfcompetitie een gezellige dag met baancatering, amusement, borrel in het clubhuis en een heuse Alzheimer Proof Foodmarket. Er zijn diverse sponsorpakketten voor particulieren en/of bedrijven beschikbaar. Zie voor alle informatie en inschrijving voor dit golftoernooi www.midzomergolf.nl

Wilt u meer informatie over het Onvergetelijke Midzomer Golftoernooi op 23 mei 2019? Neem dan contact Maurice Hermans, manager van de Herkenbosche via maurice@deherkenbosche.nl of (0475) 529 529.

Sluit de enquête