2 april 2021

Interview met prof. Marjolein de Vugt en Hannah Christie in Nummer1 over de cursus Partner in Balans voor mantelzorgers van mensen met dementie of Parkinson

Elk jaar krijgen weer meer dan 40.000 Nederlanders de diagnose dementie of de ziekte van Parkinson. Een heftige boodschap die niet alleen hún leven ingrijpend verandert, maar ook dat van de partner of mantelzorger. Prof. Marjolein de Vugt en Hannah Christi van Alzheimer Centrum Limburg gaven hierover een interview in Nummer1. De online cursus Partner in Balans is een bewezen effectief en succesvol online-instrument om mantelzorgers te ondersteunen. Alzheimer Centrum Limburg wil de cursus nu zo breed mogelijk aanbieden en is een crowdfunding gestart. Help mantelzorgers van mensen met dementie en parkinson tijdens de coronacrisis. Steun de innovatieve en veelbelovende cursus Partner in Balans van Alzheimer Centrum Limburg.

Het is mogelijk om online te collecteren voor Partner in Balans. Dat kan gemakkelijk en eenvoudig. Klik dan op deze link.

Wilt u liever direct een donatie geven? Alzheimer onderzoekfonds Limburg ondersteunt de crowdfunding van Partner in Balans. Wilt u mantelzorgers helpen om een goede start te maken in hun zorgtraject voor iemand met dementie? Dat kan door een bijdrage over te maken naar de bankrekening van Alzheimer onderzoekfonds Limburg: NL72 INGB 0005 0739 58. Dankzij uw hulp krijgen mantelzorgers de kans om deze cursus te volgen, waardoor ze meer handvaten en tips krijgen omdeze coronaperiode door te komen. Meer informatie over het programma is te lezen op www.partnerinbalans.nl. Wilt u het interview lezen? Klik dan op onderstaande pdf.