14 september 2016

MediReva en Kreuze steunen inzamelingsactie Alzheimer

MediReva stelt haar callcenter ter beschikking voor de actie L1mburg Helpt Onvergetelijk. Iedereen die op de actiedag woensdag 21 september telefonisch een financiële bijdrage wil leveren, wordt door medewerkers van MediReva te woord gestaan. Kreuze Telecom zorgt voor de technische ondersteuning. Beide bedrijven stellen hun diensten volledig gratis ter beschikking, waarmee ze hun sympathie voor de actie willen onderstrepen. 

Met een avondvullend programma, vanuit ECI Cultuurfabriek in Roermond, sluit L1 TV op 21 september de inzamelingsactie af. De opbrengst gaat naar Alzheimeronderzoekfonds Limburg. Het actienummer is die avond 088 008 0123, vanaf 17:00 uur. Meer informatie op L1.nl/onvergetelijk. Doel is geld op te halen voor Limburgse onderzoeksprojecten naar een betere begeleiding van mensen met dementie en hun familie. Ook onderzoek naar preventie wordt uit de opbrengst betaald. De gemeente Roermond, die dementievriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan, is partner in het project L1mburg Helpt Onvergetelijk. De fondswerving wordt georganiseerd door Alzheimeronderzoekfonds Limburg.

Over MediReva

MediReva, met hoofdkantoor in Maastricht, bestaat uit een groep gespecialiseerde bedrijven in de zorg. Deze houden zich bezig met het leveren van medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen. Ook bieden zij de benodigde zorg en ondersteuning aan eindgebruikers en zorgprofessionals. Allemaal vanuit een diep gewortelde overtuiging: wij kunnen het leven van mensen veraangenamen. Klantenbeleving en klanttevredenheid zijn voor MediReva het allerbelangrijkst.

Over Kreuze Telecom
Kreuze Telecom, gevestigd bij Maastricht Airport, ontzorgt al meer dan 20 jaar organisaties op het gebied van (mobiele) bereikbaarheid. Met meer dan duizend terugkerende klanten is Kreuze de grootste onafhankelijke telecomaanbieder van Zuid-Nederland.