Roermond organiseert Doe Mee Weken rondom Wereld Alzheimer Dag

Woensdag 21 september is het Wereld Alzheimer Dag. Het thema dit jaar is 'Samen op pad'. Onder het motto πƒπŽπ„ πŒπ„π„! organiseert Seniorvriendelijk Gemeente Roermond daarom diverse activiteiten voor senioren vanaf 17 september tot en met 12 oktober 2022.

Doe je mee? Er zijn allerlei leuke activiteiten voor senioren van 17 september tot en met 12 oktober 2022 in Roermond.  Van een muzikale dansmiddag en een creatieve schilderworkshop tot een heerlijk driegangendiner en gezellige stadswandeling. Gaat u liever het gesprek aan of bent u graag informatief bezig? Dat kan ook.

De feestelijke opening van deze Doe Mee weken is op zaterdag 17 september van 13.30 tot 16.00 uur in ’t Paradies in Roermond. Met een openingswoord van wethouder Marianne Smitsmans en professor Frans Verhey, muziek en dans geven we het startsein voor de Doe Mee weken. Kom kijken en doe mee!

Meer informatie over de Doe Mee weken en de verschillende activiteiten vind je op https://www.roermond.nl/doemeeweken of klik hier.  Breng gerust je vriend of vriendin mee! En delen van dit bericht wordt zeer gewaardeerd!

Sluit de enquΓͺte