Uniek benefietconcert met Sef Thissen, Karin Hertsenberg en Beppie Kraft

In de donkere in januari en februari leven we allemaal toe naar een mooie warme tijd waarin we meer dan normaal stil staan bij de mensen om ons heen. Vooral voor mensen die eenzaam, behoeftig of ziek zijn hebben we nu extra aandacht. Ook Vriendenkoor voelt zich erg betrokken bij deze mensen en wil daar graag wat extra’s voor doen. Daarom organiseren we samen met Jacques Pustjens een benefietconcert voor Alzheimer onderzoekfonds Limburg. Dit concert is op zaterdag 4 april aanstaande om 20.00 uur in Theater Royal in Echt.

 

Alle deelnemers aan dit concert werken gratis mee of op basis van minimale kosten. De gehele opbrengst gaat dan ook naar Alzheimer onderzoekfonds Limburg. En het zijn niet de minste artiesten die optreden. Naast Vriendenkoor - voor het eerst in de uitgebreide bezetting met de nieuwe leden - niemand minder dan opera bariton Sef Thissen, de sopraan Karin Hertsenberg (winnares van “Una Voce Particolare”) en vooral niet te vergeten Beppie Kraft, ambassadrice van Alzheimer onderzoekfonds Limburg.

De entreekaarten voor dit concert kosten € 20 per stuk. Is het niet een prachtig idee om iemand blij te maken met entreekaarten voor dit concert. Zeker met de wetenschap dat we dan op zaterdag 4 april iets goeds doen voor mensen met dementie om ons heen.

De kaarten voor dit benefietconcert zijn nu te koop bij: Vrancken Herenmode Echt, Bloemenhuis Dingelstad Echt, Wendy Jeans Susteren, Rijwielhuis Peter Fincken Maasbracht, Staatsloterij-Rookwaren Aerts Echt. Meer informatie vindt u op onze website WWW.VRIENDENKOORECHT.NL

Wij zorgen voor een geweldig concert en samen met uw hulp zorgen we voor een prachtige donatie aan Alzheimer onderzoekfonds Limburg. 

Sluit de enquête