27 februari 2018

Verkoop tickets Alzheimer Frühlingfest vanaf donderdag 1 maart 2018

Vanaf 1 maart start de ticketverkoop van het Alzheimer Frühlingfest met Limburgse topartiesten in Echt-Susteren. Dit is alweer de 3e editie van het Frühlingfest en vindt plaats op 13 april vanaf 20.00 uur in Royal Theater in Echt – Peyerstraat 47. Een onvergetelijk feest met veel gezelligheid, Tiroler muziek, zoals optredens van Beppie Kraft, Volle Pulle, Richtig Rex, Ohne Gewähr, Dieter Koblenz, Die Power  Buam en Wir sind Spitze. Met de opbrengst wordt onderzoek en ondersteuning voor dementiepatiënten en hun familie binnen Alzheimer Centrum Limburg mogelijk gemaakt.

Kaarten zijn vanaf 1 maart a.s. te krijgen bij Martien Aerts, St. Jorisstraat 1 in Echt, Rijwielhuis Peter Fincken, Hoofdstraat 80 in Maasbracht en Wendy Jeans, Feurthstraat 30 in Susteren. Een ticket kost € 15,- p.p. voor de zaal (staan en zitten) of het balkon (zitplaatsen). Alleen Martien Aerts in Echt zijn zowel de tickets voor het balkon als de zaal te koop. De organisatie van dit muzikale feest is in handen van Jacques Pustjens i.s.m. Zuyderland de Egthe en Alzheimeronderzoekfonds Limburg. Alle betrokken partijen - de artiesten, de presentatoren Andrea Peters en Wil Wolfs, Royal Theater, Explosive Licht & Geluid en vele vrijwilligers - doen dit geheel belangeloos.

De opbrengst gaat ook dit jaar naar Alzheimeronderzoekfonds Limburg, waarvan Beppie Kraft al jaren ambassadeur is. Daarmee steunen de gasten direct het wetenschappelijk onderzoek van Alzheimer Centrum Limburg. Onderzoek in Limburg vóór Limburgers. Jacques Pustjens: “Dementie is een verschrikkelijke ziekte. Daarom zet ik me graag voor 100% in voor dit Tirolerfest. Ik wil graag een steentje bijdragen aan meer onderzoek naar dementie, want maar liefst 1 op de 5 mensen in Limburg krijgt deze mensonterende ziekte.”

Wilt u meer informatie over het Alzheimer Frühlingfest? Neem dan contact op met Jacques Pustjens. T: (0475) 483616 of jh.pustjens@ziggo.nl.