Start een actie

Gala on Tour, een swingend onvergetelijk Galafeest

€ 12.000,- voor Alzheimer onderzoekfonds Limburg

galaVrijdag 18 november jl. vond de 1e editie van Gala on Tour Maastricht in Hotel Van der Valk Maastricht plaats. De 386 gasten konden van een spetterende avond genieten met live muziek en een walking dinner. Tijdens het gala was ook een Dance Battle met BL-ers, zoals gouverneur Theo Bovens, Beppie Kraft, Silvy Schmeitz, Eric Jaspers (Dieter Koblenz), Paul Rinkens, Constance Coenegracht en Jacqueline Cox-Van der Valk. Zij dansten niet alleen om per sé te winnen, maar ook om geld op te halen voor het goede doel Alzheimer onderzoekfonds Limburg.

11 VIP koppels gingen tijdens het gala de competitie aan onder toeziend oog van de juryleden Danielle Dessart, Kimberly en Greg Smith (wereldkampioen ballroom), Désirée Schmalsläger (burgemeester van Nuth) en Edgar Janssens (gezamenlijke Rotary Clubs). De afgelopen maanden hadden de dansparen hard geoefend en zijn zij door Chris en Diana Bernaards klaar gestoomd voor deze indrukwekkende dansprestatie. Na de dance Battle barstte de super danceparty pas echt los met Swing design, de swinging ladies van Motown Supremacy en DJ Rico Vrijhoeven.

rotary“Fantastisch dat wij dit succesvolle initiatief samen met Hotel Van der Valk in Maastricht op de kaart hebben kunnen zetten. Na de vele positieve, enthousiaste reacties, gaan we dit galafeest waarschijnlijk volgend jaar herhalen”, aldus Roger Meesters, voorzitter van Rotary Maastricht-Oost en één van de bedenkers van dit gala.

De opbrengst van € 12.000,- van GALA ON TOUR MAASTRICHT 2016 gaat naar Alzheimer onderzoekfonds Limburg, waarvan Beppie Kraft al enkele jaren ambassadeur is. Daarmee steunen alle gasten direct het wetenschappelijk onderzoek ‘Mijn Breincoach’ van Alzheimer Centrum Limburg van Maastricht UMC+, om dementie te voorkomen. Onderzoek in Limburg vóór Limburgers.

Wilt u alle foto’s bekijken van GALA ON TOUR 2016? gala

Klik dan: http://gezien.nl/maastricht/p/in-beeld/dance-battle-van-gala-on-tour-in-beeld-12-gelegenheidskoppels-leveren-topshow