Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Keuzewijzer Dementie

Keuzewijzer Dementie
De zorg voor een naaste met dementie is waardevol, maar kan ook intensief zijn. Tijdig hulp aanvragen helpt mantelzorgers om het vol te kunnen houden. Keuzewijzer Dementie biedt een overzicht van de hulp, ondersteuning en zorg voor mensen met dementie en hun naasten die beschikbaar is in Maastricht-Heuvelland. De keuzewijzer is tot stand gekomen in samenwerking met Hulp bij dementie Maastricht en Heuvelland en richt zich op zorg en initiatieven in de regio. De 1e editie is in mei 2017 uitgegeven. Momenteel is de 3e druk van oktober 2020 beschikbaar, waarin diverse initiatieven zijn toegevoegd of gewijzigd, zodat alle informatie weer up-to-date is. 

Wij hopen dat deze brochure mensen met dementie en hun naasten (mantelzorgers), vrijwilligers en professionals helpt bij het vinden, aanvragen en organiseren van de ondersteuning die nodig is om het samen vol te kunnen houden. 

U vindt de digitale Keuzewijzer onderaan de pagina. Wilt u graag één of meer gedrukte keuzewijzers ontvangen, voor uzelf of ter verspreiding binnen uw organisatie, dan kan dat. Stuur een e-mail naar keuzewijzer@maastrichtuniversity.nl en vermeld daarin uw naam, adres en het aantal exemplaren dat u wenst te ontvangen.

Zoals u ziet is in Keuzewijzer al veel informatie opgenomen. Heeft u tips voor het aanvullen en/of verbeteren van deze keuzewijzer dan horen wij dat graag. De tips kunt u ook via de mail aan ons doorgeven (keuzewijzer@maastrichtuniversity.nl).

Sluit de enquête