Steun ons straks...

Testament
Wilt u ook in de toekomst bijdragen aan onderzoek naar dementie in Limburg? Hiervoor kunt u Alzheimer onderzoekfonds Limburg opnemen in uw testament. Een testament laat u opmaken bij een notaris. Hiermee bepaalt u zelf wat er met uw erfenis gebeurt. In uw testament kunt u kiezen uit twee vormen: een legaat of een erfstelling. Elk nalatenschap in geld en goederen is welkom.

Legaat

U kunt een vast bedrag of een bepaald goed (huis, grond) nalaten.

Erfstelling

Een deel (percentage) van uw nalatenschap is bestemd voor het goede doel. Wanneer u nalaat aan Alzheimer onderzoekfonds Limburg komt uw nalatenschap (legaat of erfstelling) volledig ten goede aan dit doel. Als ANBI-instelling zijn wij vrijgesteld van successierechten.

Voor een juiste afwikkeling bij de notaris is het van belang de officiële tennaamstelling van de Stichting op te laten nemen: Stichting Alzheimer onderzoekfonds Limburg, statutair gevestigd te Maastricht. Kamer van koophandelnummer 807328194.

Wij informeren u graag vrijblijvend over ‘nalaten aan Alzheimer onderzoekfonds Limburg’. Neem hiervoor contact op met Ellen van de Ven (e.vandeven@hfl.nl) en/of Paula Snijders (p.snijders@hfl.nl). T: (043) 407 73 61. Of informeer bij uw notaris.

 
Sluit de enquête