Start een actie

Start een actie voor mensen met dementie en hun familie. Bij Alzheimer onderzoekfonds Limburg kunt u makkelijk uw eigen donatie actie aanmaken. Direct starten? Kijk hier. Laat je persoonlijke doel, wens of project werkelijkheid worden met een doneer actie!

Help in de strijd tegen Alzheimer!
Start een actie

Steun Alzheimer onderzoekfonds Limburg en kom zelf in actie. Organiseer een evenement, zoals een fancy fair of sponsorloop om geld in te zamelen. Laat het zoveel mogelijk mensen weten, uw familie, vrienden, collega's, iedereen! Zo verzamelt uw donaties en laat zien dat u iets meehelpt in de strijd tegen dementie.

Met uw actie steunt u wetenschappelijke onderzoek om de kwaliteit van leven van zowel de patiënten als hun naasten te verbeteren. Zolang er geen medicijn bestaat om dementie te stoppen, is er maar één antwoord mogelijk: een goed leven mét dementie realiseren voor patiënten én hun naaste omgeving in Limburg. Alzheimer Centrum Limburg heeft een veel­belovend onderzoeksprogramma dat direct verbetering kan brengen voor mensen met dementie en hun familie in Limburg.

Zou u zelf ook graag een actie willen starten en wil meer informatie of hulp hierbij, neem dan contact op met Yoke Kerkhofs via T: 06 50739831 of mail naar y.kerkhofs@hfl.nl.

 

 

Sluit de enquête