Start een actie

Help in de strijd tegen Alzheimer!

Steun Alzheimeronderzoekfonds Limburg en kom zelf in actie. Organiseer een evenement, zoals een fancy fair of sponsorloop om geld in te zamelen. Laat het zoveel mogelijk mensen weten. Uw familie, vrienden, collega's, iedereen! Zo verzamelt uw donaties en laat zien dat u iets tegen dementie doet.

Met uw actie steunt u wetenschappelijke onderzoek om de kwaliteit van leven van zowel de patiënten als hun naasten te verbeteren. Zolang er geen medicijn bestaat om dementie te stoppen, is maar één antwoord mogelijk: een goed leven mét dementie realiseren voor patiënten én hun naaste omgeving in Limburg. Alzheimer Centrum Limburg heeft een veel­belovend onderzoeksprogramma dat direct verbetering kan brengen voor mensen met dementie en hun familie in Limburg.

De volgende evenementen en acties staan op de planning. Maandagavond 18 december 2017, Teeke Zingen met Beppie Kraft en Angelina Meijer in Grand Café Maastricht Soiron. En vrijdagavond 13 april 2018, alweer de 3e editie van het Alzheimer Benefiet Artiestengala in Royal Theater in Echt-Susteren.

Wilt u zelf ook een actie starten, neem dan contact op met Paula Snijders. T: (043) 407 73 61 of stuur een e-mail naar p.snijders@hfl.nl.