Start een actie

Help in de strijd tegen Alzheimer!

Start een actieSteun Alzheimer onderzoekfonds Limburg en kom zelf in actie. Organiseer een evenement, zoals een fancy fair of sponsorloop om geld in te zamelen. Laat het zoveel mogelijk mensen weten. Uw familie, vrienden, collega's, iedereen! Zo verzamelt uw donaties en laat zien dat u iets tegen dementie doet.

Met uw actie steunt u wetenschappelijke onderzoek om de kwaliteit van leven van zowel de patiënten als hun naasten te verbeteren. Zolang er geen medicijn bestaat om dementie te stoppen, is maar één antwoord mogelijk: een goed leven mét dementie realiseren voor patiënten én hun naaste omgeving in Limburg. Alzheimer Centrum Limburg heeft een veel­belovend onderzoeksprogramma dat direct verbetering kan brengen voor mensen met dementie en hun familie in Limburg.

Het volgende evenement staat op dit moment op de planning: maandagavond 17 december a.s., Teeke Zingen met Beppie Kraft en Angelina Meijer in Grand Café Maastricht Soiron. 

Zou u zelf ook graag een actie willen starten en wil meer informatie of hulp hierbij, neem dan contact op met Paula Snijders. T: (043) 407 73 61 of stuur een e-mail naar p.snijders@hfl.nl.