Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Alzheimer Benefiet Artiestengala

Zaterdag 3 september 2016 vindt vanaf 20.00 uur in Royal Theater in Echt – Peyerstraat 47 - de 2e editie van het Alzheimer Benefiet Artiestengala plaats. Een onvergetelijk feest waar gezelligheid en goede muziek met optredens van Beppie Kraft, Erwin Brepoels, Big Benny, Marleen Rutten, Kartoesj, Ronald en Carien, Spik en Span, W-Dreej en Legata’s Lederhosen Power niet ontbreken. Met de opbrengst wordt onderzoek en ondersteuning voor Limburgse dementiepatiënten en hun familie mogelijk gemaakt in Alzheimer Centrum Limburg van Maastricht UMC+.

De organisatie van dit muziekgala is in handen van Jacques Pustjens i.s.m. Zuyderland de Egthe en Alzheimeronderzoekfonds Limburg. Jacques Pustjens: “Dementie is een verschrikkelijke ziekte. Daarom zet ik me graag voor 100% in voor het Alzheimer Benefiet Artiestengala. Ik wil een steentje bijdragen aan meer onderzoek naar dementie, want maar liefst 1 op de 5 mensen in Limburg krijgt deze mensonterende ziekte. Door mijn werkervaring heb ik een groot netwerk opgebouwd en dat wil ik met alle liefde hiervoor inzetten.”

Alle betrokken partijen, de artiesten en vrijwilligers doen dit geheel belangeloos. Daarmee steunen de gasten direct het wetenschappelijk onderzoek van Alzheimer Centrum Limburg van Maastricht UMC+. Onderzoek in Limburg vóór Limburgers.

Wilt u meer informatie over het Alzheimer Benefiet Artiestengala? Neem dan contact op met Jacques Pustjens. T: (0475) 483616 of jh.pustjens@ziggo.nl.

Sluit de enquête